Afc Fondyy etsii uusia pelaajia

Laji on beachfudis,jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Harrastekakkonen. Joukkueeseen kuuluu 52 jäsentä ja kalenterissa on 27 tulevaa treeniä tai peliä.

Kiinnostaako harrastefutis? Meillä on loistava aikuisten naisten iloinen ja rento futisporukka kasassa, mutta etsimme jatkuvasti myös uusia pelaajia. Tällä hetkellä tarve erityisesti toiselle maalivahdille, jottei oltaisi yhden varassa. :)

Joukkueen tärkein tavoite on hyvä fiilis ja yhdessäolo, mutta pelaamme ja treenaamme silti tosissamme. Emme koskaan hampaat irvessä. Kesällä pelaamme 7vs7 futista ja talvella futsalia. Osallistumme välillä myös beach futis -turnauksiin.

Hyvä asenne ja iloinen mieli ovat tärkeimmät kriteerit, toki futis- tai muu urheilutausta on aina eduksi. Suurin osa jengistä on 25-30 vuotiaita. Tule treeneihin testaamaan kuinka lystiä meillä on! :)

Kysy lisää: Riku Talvitie (valmentaja),
rtalvitie(miuku)gmail(piste)com / puh. 050-598 6543

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 3 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Afc Fondyy: kokoonpano